1103
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1103,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Gratis utbildning i Teams.

 

Arbeta smart med Microsoft Teams.
Teams enheter

Vi på WhiteRed vill att våra kunders användare ska kunna samarbeta med kollegor och partners på ett lätt och säkert sätt, även på distans. Just nu erbjuder vi alla våra kunder och er personal, utbildning på plats hos er eller via Teams, utan kostnad. Vi går igenom grunderna och ni har möjlighet att ställa frågor utifrån er verksamhet och vardag.

 

Har ni inte redan Microsoft Teams kan vi aktivera en 6-månaders gratislicens för alla användare, utan att ni behöver binda er.

 

Kontakta oss, boka er utbildning och aktivera era licenser!

White over red, pilot ahead.

Lotsbåten hjälper sina kunder, både i medvind och motvind. Det vill vi också göra. Symbolen som vi använder i vår logotyp är den flagga som betyder ”Jag har lots ombord” enligt sjöfartens signalsystem. Läs mer om oss på WhiteRed här.