1357
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1357,stockholm-core-2.1,select-theme-ver-6.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

WiFi till Camping, Stugby, Gästhamn

Vi tar ansvar för planering, installation och drift av ditt Wifi-nät mot en fast månadskostnad. Går något sönder byter vi ut det eller lagar det. Du väljer själv vad som ska ingå i tjänsten.

Planering

Vi genomför en kartläggning av det område som ska täckas av nätet. Vi mäter och tar hänsyn till hur det ska användas. Vi föreslår och frågar om lösningar för hur det ska användas, ex.:

  • Ska det vara fritt att ansluta?
  • Behövs det en inloggningsportal?
  • Ska bandbredden begränsas eller tidsbestämmas?
  • Vilka förutsättningar måste finnas för att det ska fungera?

Offert

När den första planeringen är klar återkommer vi med en offert. Vi offererar gärna en tjänst där vi ansvar för installation, hårdvara och drift. Du får en fast månadskostnad och behöver inte göra någon investering.

Installation

När du tycker att vårt förslag är bra och alla förutsättningar finns på plats, sätter vi igång. Vi installerar hårdvaran som vi föreslagit, vi konfigurerar funktionerna och vi testar. Vi mäter täckningen så det blir som tänkt och justerar om det behövs.

När allt är på plats ser vi till att vi kan övervaka, förvalta och felsöka fel på distans. Om problem uppstår ska du få så snabb hjälp!

Drift

Vi övervakar din installation och ser till att den har de senaste uppdateringarna. Ser vi att den behöver förändras p.g.a. användandet kommer vi med förslag på vad som kan göras. Går något sönder åtgärdar vi. Ibland skickar vi ny hårdvara till dig som du pluggar in eller om du vill så kommer vi ut och fixar.

WhiteRed Support

När det dyker upp nya förutsättningar, något som strular eller om du bara vill fråga om råd, kontaktar du oss. Vå helpdesk är tillgänglig och hjälper till med alla sorters IT-frågor, även sådant som inte har med WiFi-nätet att göra.

Vad kostar det?

Vi bjuder på offertarbetet så klart! VI återkommer med pris på tjänsten till dig. Priset beror givetvis på förutsättningarna för din installation. Vi offererar utan tjänsteupplägg om du vill det.

Hör av dig!

Verkar detta intressant? Vill du veta mer? Kontakta oss på telefon eller e-post så berättar vi mer!