564
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-564,theme-stockholm,stockholm-core-2.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Om WhiteRed.

Vi erbjuder vägledning, teknisk spetskompetens samt projektledning till kunder med höga krav på kvalitet och tillförlitlighet.

 

Vårt nära samarbete med olika partners möjliggör helhetslösningar för IT-stöd, hela vägen från idé till införande och förvaltning.

 

WhiteRed strävar ständigt efter att hitta lösningar som på bästa sätt stödjer våra kunder i deras kärnverksamhet, som i sin tur gör att våra kunder kan utvecklas positivt. WhiteRed arbetar med egen personal eller med kvalificerad personal från våra partners. Vi tar alltid fullt ansvar för resultat och kompetens.

Om vårt namn.

Vi får ibland frågor om vårt namn – det tycker vi är roligt. Namnet kom till under en höstpromenad på Marstrand. Under två dagar pågick diskussionerna om hur detta företag skulle se ut och inte minst heta. Förslagen duggade tätt, men inget fastnade riktigt. Under vår promenad, passerar en lotsbåt på väg att hjälpa ett fartyg ute på Marstrandsfjorden. Ett gammalt ordspråk, som skall hjälpa sjöfarare att sikta en lotsbåt efter mörkrets inbrott genom att tyda dess lanternor, vilket är en röd och vit topplanterna, lyder:

 

White over red, pilot ahead

 Det fastnade vi för. Lotsbåten hjälper sina kunder, både i medvind och motvind. Det vill vi också göra. Symbolen som vi använder i vår logotyp är den flagga som betyder ”Jag har lots ombord” enligt sjöfartens signalsystem.