1275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1275,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Nyföretagarpaket.

WhiteReds ”Nyföretagarpaket” är tänkt att hjälpa det nya företaget på traven. Vi bogserar och lotsar in ditt företag i IT-arbetet. Paketet innehåller det mesta som behövs för att använda IT som verktyg. Det bästa är kanske att man får prova utan kostnad i tre månader – inget köptvång – ingen bindningstid.

Dator  –  Microsoft 365  –  Support  –  Domän

Vad ingår?

Vi har tagit fram ett standardpaket som vi tror passar de flesta. Saknar du något, har redan hunnit skaffa eller ta bort eller lägga till något? Inga problem! Hör av dig så fixar vi det!

Dator

Vi installerar och förbereder en bärbar dator till dig. Det är en bra företagsdator som är gjord för de flesta arbetsuppgifter. Den har god prestanda är relativt lätt och smidig. Vi skickar också med utrustning som skärm och dockningsstation. Givetvis är datorn TCO-certifierad vilket innebär att det är bättre för miljön!

 

Paketet innehåller:

 • DELL Latitude 7400 – Intel i5 – 14″ LCD – 8GB RAM – 256GB SSD
 • 24 tums Philips skärm
 • Dockningsstation
 • Tangentbord och mus

Microsoft 365 Business Premium

Office-paketet, Exchange (E-post och kalender), Teams, OneDrive Antivirus och lite till. Ja nästan alla riktigt bra tjänster från Microsoft! Vi ser till att du kommer igång och blir produktiv. Vi installerar och konfigurerar tjänsten och förbereder din dator.

Den som vill grotta ner sig lite kan klicka in hos Microsoft så får du alla detaljer: https://www.microsoft.com/microsoft-365/

 

Paketet innehåller bl.a.:

 • Officepaket för installation på dator (5st) samt webbapp
 • Företagsmail via Exchange Online
 • Lagring och säkerhetskopiering 1TB med OneDrive
 • SharePoint online
 • Teams för chat, samarbete och projektverktyg
 • Säkerhetslösningar som ex. Antivirus

Egen .SE domän

För att det ska se riktigt bra ut när du har kontakt med kunder och leverantörer är det så klart viktigt med egen domän. Har du redan registrerat en domän hjälper vi till att konfigurera den annars så fixar vi en ny till dig! Du äger domänen!

 

Paketet innehåller:

 • Valfri .SE eller .COM domän i 1 år
 • Konfiguration av DNS-tjänster

WhiteRed Support

När det dyker upp nya utmaningar, om något strular eller om du bara vill fråga om råd kan du kontakta oss. Under tre månader kan du ringa, maila eller t.o.m. komma in på vårt kontor och fika och prata båtar🚤. Vi kopplar upp oss eller kommer ut till dig på plats för att hjälpa dig.

 

Paketet innehåller:

 • Fri support kring ärenden med dator eller användarproblem via telefon, mail eller webbportal.
 • Support på plats när ärendet kräver det. Prata med oss om vilka kommuner som är tillgängliga.
 • Fritt kaffe ☕ på WhiteReds kontor!

Vad händer efter tre månader?

Vi har ingen bindningstid. Vi vet att vi gör ett bra jobb och hoppas att du som kund därför vill stanna hos oss. Efter tre månader pratas vi vid och då vet vi om du vill fortsätta eller kanske ändra på något i innehållet i paketet. Vill du behålla hela paketet som det är beskrivet ovan kostar det fr. 919 kr i månaden exkl. moms.

Hör av dig!

Verkar detta intressant? Vill du veta mer? Kontakta oss på telefon eller e-post så berättar vi mer!

White over red, pilot ahead.

Lotsbåten hjälper sina kunder, både i medvind och motvind. Det vill vi också göra. Symbolen som vi använder i vår logotyp är den flagga som betyder ”Jag har lots ombord” enligt sjöfartens signalsystem. Läs mer om oss på WhiteRed här.