1540
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1540,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Nätverk.

Utan nätverk är IT-användandet svårt. Därför är det viktigt med ett stabilt, problemfritt och säkert nätverk. WhiteRed har flera olika paketerade tjänster kring nätverksleverans.

 

Nätverk – Wifi som tjänst

Vi tar fullt ansvar för ert trådlösa nätverk. Vi designar, planerar, installerar och övervakar – allt ni behöver. Ni betalar en månadskostnad eller står för investeringen själva, ni väljer vad som passar er.

Läs gärna om våra specialpaket som är framtagna för att passa västkusten (men även andra också!):

 

Nätverk – VPN som tjänst

VPN har många skepnader. Det används både mellan olika nätverk men även direkt från klient. Vi konfigurerar VPN-anslutning direkt mot er brandvägg eller via vår centrala VPN-koncentrator så att du kan ansluta säkert mot de noder som du behöver. Tvåfaktors-inloggning säkerställer din identitet.

 

Nätverk – brandvägg som tjänst

Brandvägg som tjänst är precis vad det låter som. Vi ställer ut en brandvägg som har de funktioner och den kapacitet som ni behöver. Skulle ni behöva uppgradera tar vi tillbaka brandväggen och ställer dit en annan. Vi administrerar, övervakar samt åtgärdar problem och tar hela ansvaret.

Optioner: extra brandvägg för redundans eller koppla på ett 4G-modem för dubbla internetanslutningar.

White over red, pilot ahead.

Lotsbåten hjälper sina kunder, både i medvind och motvind. Det vill vi också göra. Symbolen som vi använder i vår logotyp är den flagga som betyder ”Jag har lots ombord” enligt sjöfartens signalsystem. Läs mer om oss på WhiteRed här.