1540
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1540,stockholm-core-2.1,select-theme-ver-6.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Nätverk.

Utan nätverket är IT-användandet svårt. Därför är det viktigt med ett stabilt, problemfritt och säker nätverk. WhiteRed har flera olika paketerade tjänster kring nätverksleverans.

 

Nätverk – WiFi som tjänst

Vi tar fullt ansvar för ert trådlösa nätverk. Vi designar, planerar, installerar, övervakar – allt! Ni betalar en månadskostnad eller står för investeringen själva. Ni väljer vad som passar er. Många av våra kunder har höga krav på att utrustningen är diskret monterad, inte bara att det alltid ska fungera.

 

Läs gärna om våra specialpaket som är framtagna för att passa västkusten (man andra också!):

 

Nätverk – VPN som tjänst

VPN har många skepnader. Det används både mellan olika nätverk men även direkt från klient. Vi konfigurerar VPN-anslutning direkt mot er brandvägg eller via vår centrala VPN-koncentrator så att du kan ansluta säkert mot de noder som du behöver. Tvåfaktors-inloggning säkerställer din identitet.

 

Nätverk – Brandvägg som tjänst

Brandvägg som tjänst är precis som det låter. Vi ställer ut en brandvägg som har de funktioner och kapacitet som ni behöver. Skulle ni behöva uppgradera tar vi tillbaka brandväggen och ställer dit en annan. Vi administrerar, övervakar och åtgärdar problem. Vi tar hela ansvaret. Optioner: extra brandvägg för redundans eller koppla på ett 4G-modem för dubbla internetanslutningar.