962
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-962,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Nätverk från hus till uthus.

Har ni kanske en sjöbod, attefallshus eller friggebod på tomten där det skulle vara skönt med riktigt bra internetuppkoppling?

 

Det är inte alltid man vill eller kan dra en lång kabel från fiberkopplingen i fastigheten till andra byggnader. Ibland kanske det är för långt för att det trådlösa nätverket ska räcka. WhiteRed har en enkel lösning och installation ingår!

Koppla upp sjöboden!

Vi installerar en antenn på varje byggnad och kopplar ihop byggnaderna så att du inte märker någon skillnad i hastighet. Avståndet mellan byggnaderna kan vara upp till flera kilometer så länge det är fri sikt mellan antennerna. Har ni inte något nätverk i huset eller sjöboden så löser vi det också, fråga oss för lösningsförslag!

 

Kontakta oss på telefon eller e-post så berättar vi mer!

 

Vad ingår?

Vi har tagit fram ett standardpaket som vi tror passar de flesta. Behöver ni lägga till eller förändra något så är det inga problem, fråga oss, vi återkommer med lösningsförslag.

Följande ingår i vårt standardpaket:

  • Kostnadsfritt besök från oss innan installation för att gå igenom förutsättningarna.
  • Standardinstallation inkl restid (gäller i bohuslän)
  • 2 st Ubiquiti riktantenn
  • 2 st Fästen för montering på träfasad
  • 2 st POE Strömadaptar
  • 2 st 10m nätverkskabel

 

Vad kostar det?

För installationer i vårt närområde i bohuslän kostar standardpaketet:

2995 kr (inkl. moms) om du är berättigad till RUT-avdrag

 

Vad behöver finnas på plats?

För att standardpaketet ska passa för er fastighet måste följande finns på plats:

  • Inomhus ström- och nätverksuttag i närheten av antennernas monteringsplats (10m kabel ingår)
  • Kanal för avsedd för kabelgenomföring från antennen till insidan av byggnaden.
  • För att vi skall kunna koppla ihop befintliga nätverk behöver information såsom inloggningar mm finnas tillgängliga.

Passar det inte ert hus?

Standardpaketet kanske inte passar er? Kanske behöver ni hjälp att med att installera Wifi sjöboden? Om, exempelvis, kabeln behöver dras på annat sätt eller andra utmaningar så är det bara att säga till, så fixar vi det!

 

Vad händer sen?

Efter installationen har ni möjlighet att få hjälp av oss med support och andra IT-frågor mot timdebitering enligt vår prislista. Vi är vana att hjälpa företag och privatpersoner i vårt område. Vi lämnar även garanti på vårt arbete. Garantin på hårdvara gäller enligt tillverkarens bestämmelser. Eventuell arbetskostnad tillkommer.

 

Hör av dig!

Verkar de intressant? Vill du veta mer? Kontakta oss på telefon eller e-post så berättar vi mer!

White over red, pilot ahead.

Lotsbåten hjälper sina kunder, både i medvind och motvind. Det vill vi också göra. Symbolen som vi använder i vår logotyp är den flagga som betyder ”Jag har lots ombord” enligt sjöfartens signalsystem. Läs mer om oss på WhiteRed här.