567
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-567,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Konsult.

WhiteRed erbjuder konsulttjänster inom IT-infrastruktur och projektledning. Från avlastning i vardagen eller implementation av en ny lösning, till ansvar för drift och underhåll.

 

Med stort engagemang och med hög kreativitet säkerställer vi maximal produktivitet och effektivitet i såväl er IT-miljö som för era användare.

 

Kultur och värderingar är vår ledstjärna. Vi är övertygade om att ni som kund känner av vårt engagemang och vårt innovativa tänkande i samarbetet med oss. Vårt mål är att ni ska känna er i trygga händer.

 

För oss handlar ett inte bara om en bra lösning. Vi vill att ni som kund ska få maximal nytta i er verksamhet. Ni som kund kan alltid förvänta er en objektiv konsultation av oss, med hänsyn tagen till er historik, verksamhet och era förutsättningar.

Kontakta oss

White over red, pilot ahead.

Lotsbåten hjälper sina kunder, både i medvind och motvind. Det vill vi också göra. Symbolen som vi använder i vår logotyp är den flagga som betyder ”Jag har lots ombord” enligt sjöfartens signalsystem. Läs mer om oss på WhiteRed här.