1153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1153,stockholm-core-2.2.4,select-theme-ver-8.3,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

IT-Tjänster

WhiteRed IT-avdelning

Låt oss vara er egna IT-avdelning. Från 510 kr per månad och användare. Klicka här för att läsa mer!

WhiteRed IT-Säkerhet

Backup och säkerhet. Lämna ansvaret till oss.

WhiteRed Hosting

Dina servrar hos oss, i molnet, fast i sverige..

WhiteRed Nätverk

Vi tar hand om er IT-infrastruktur!

WhiteRed Kontor

Nätverk, skrivare, internet. Vi ser till att det fungerar.

Microsoft 365

Samarbeta och utbyt information med moderna verktyg.

Ibland behöver man lite hjälp. Alla företag är inte tillräckligt stora och har ekonomi eller energi att etablera en egen IT-avdelning med kompetent IT-personal. Ibland är det nödvändigt att ha en resurs som kan företagets utmaningar och krav, som känner till IT-infrastrukturen, applikationer samt användare och samtidigt alltid vara tillgänglig när det behövs. Och ibland kan det bara vara skönt att ringa någon och fråga om råd.

 

Vi är riktigt bra på att ge rätt hjälp för just dig. Vi anpassar våra tjänster och paket efter ditt företag och din bransch, så att det passar dig och ditt företag. Nedan finns några grundstenar som vi böjer och bänder så att de fungerar i din vardag. Klicka dig vidare för att läsa mer eller kontakta oss så funderar vi tillsammans!

Företagspaket

Vi har skapat paket som vi tycker är riktigt bra. De är så bra att vi inte har någon bindningstid. Om du inte hittar något som passar dig så vill vi gärna få chansen ändå. Hör av dig!

Ett nytt företag behöver komma igång fort. Vi gör det lättare. Du får prova paketet kostnadsfritt i 3 månader utan krav på fortsättning. En bärbar dator, Microsoft 365 med officepaket och mail, egen domän och fri support. Läs mer om paketet här.

 

Branschlösningar

Vi har varit med om mycket. Men några branscher är vi extra bra på. Det är vi så klart stolta över. Vi har arbetsätt, lösningar och paket som passar bra för alla er i samma bransch. Kanske passar det andra företag också!

Redovisning och Revision.

En stor utmaning är att din kunds data ska förvaras på säkert sätt men ändå tillgängligt. Applikationer och verktyg måste uppdateras i takt med kunderna och deadlines är något som en redovisningsbyrå lever med varje månad. Vi förstår och har erfarenhet. Läs mer om hur vi kan hjälpa er!

Bygg och Anläggning

Snabba beslut, ändringar och oväntade händelser. Nya etableringar och projekt sätts upp. Vi möter upp på samma sätt som ni möter er beställare. Vi är vana att arbeta med de flesta byggapplikationerna. Läs mer om hur vi kan hjälpa er!

Camping, Stugby, Gästhamn

Vi levererar WiFi-lösning för camping, stugby och gästham. Vi levererar som tjänst och tar ansvar för funktionen och support. Går något sönder löser vi det. Varje plats har sina utmaningar och vi hjälper dig med rätt val. Läs mer om hur vi kan hjälpa er.