721
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-721,stockholm-core-2.1,select-theme-ver-6.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

IT-Avdelning.

Alla företag är inte tillräckligt stora att det finns ekonomi eller energi att etablera en egen IT-avdelning och locka kompetent IT-personal. Behovet kan dock finnas, att ha en resurs som kan företagets utmaningar och krav, känna till IT-infrastruktur, applikationer och användare och samtidigt alltid vara tillgänglig när det behövs. Vi erbjuder allt detta utan att ni behöver anställa någon egen resurs. Ni får ta del av alla våra kompetenser från IT-chef, Beställarkompetens, IT-Projektledare, IT-arkitekt och tekniker med precis så mycket tid som och resurser som ni behöver.

 

På plats och fjärrhjälp

Vi har verktyg och metoder att hjälpa användare på distans och kan koppla upp oss även när ni inte har tid eller är på plats. Det gör att vi kan hjälpa till och lösa många problem i första samtalet. Men ibland räcker inte det för att lösa problemet eller ge extra bra hjälp. Vi finns på plats hos er vid behov eller på bestämda dagar, för att prata med användare och lösa de där små irriterande problemen som man kommer att tänka på när man ser IT-personen i korridoren. Men också för att utföra rutinarbeten som vanligtvis IT-avdelningen tar hand om, tex. kolla igenom och testa funktion i konferensrummet.

 

IT-Support

Vår tjänst WhiteRed IT-Support är en självklar del av WhiteRed IT-avdelning. Att få snabb och kompetent hjälp från ett och samma ställe är en trygghet att luta sig mot för varje företag. Det finns alltid någon som svarar när man behöver. Läs mer på WhiteRed IT-support.

 

Hosting och Drift

Många företag har en egen IT-infrastruktur som behöver övervakas, förvaltas, underhållas, förändras och säkerhetskopieras, kort sagt driftas. En del av WhiteRed IT-avdelning är därför WhiteRed Drift eller WhiteRed Hosting. Precis som en egen IT-avdelning ta vi hand som era servrar, brandväggar osv. Läs mer på WhiteRed Drift och WhiteRed Hosting.

 

Arbetsplatser

Vi levererar era arbetsplatser om ni vill , då det ingår i priset eller ni beställer vid behov. Vi har kompetensen att leverera prisvärda alternativ som passar för företagets behov och användningsområde. Vi ser till att det finns relevant garanti så stillestånd vid problem blir så litet som möjligt och räcker inte det löser vi en lånedator under tiden.

 

Hårdvara

Som kund hos WhiteRed kan du köpa hårdvara genom oss. Vi är återförsäljare för alla Sveriges stora distributörer. Vi hjälper dig att välja rätt hårdvara med hänsyn taget till användningsområde, behov, pris och leveranstid. WhiteRed har partnerskap med några tillverkare inom utvalda produktkategorier och här sitter vi på djup kompetens och har extra support från tillverkaren.