737
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-737,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Drift.

Alla kunder vill eller kan inte köpa servertjänster och applikationer som tjänst och då är lokala servrar ett måste. Vi ser till att ni inte behöver fundera på om säkerhetskopieringen går eller om hårdvaran och systemen fungerar som de ska. Ni äger er egen hårdvara och har full kontroll på informationen i era lokaler. Vi kan komma med förslag till förändringar men ni kan bestämma helt själva vilka arbeten som skall göras  eller så löser vi allt utan att ni behöver tänka på det.

 

Tillgänglighet

Vi hjälper till och övervakar era backuper så de fungerar varje gång. Vi åtgärdar och underhåller så det ”bara rullar på”. Vi genomför även återläsningstester för att se att det fungerar i verkligheten. Skulle olyckan ändå vara framme kopierar vi våra backuper till ett annat datacenter varje natt för vi skall ha hängslen och livrem. Vi genomför också replikering av era virtuella servrar till en reservserver hos er och till vårt datacenter om ni också vill det.

 

Övervakning

Vi övervakar servrarna och systemen och åtgärdar utan att ni behöver agera. Vi övervakar också det ni tycker är viktigt för er. Det kan vara specifika funktioner i applikationer eller att en tjänst fungerar ”tillräckligt” bra.

 

Support och underhåll

Vår tjänst WhiteRed IT-Support är en självklar del av WhiteRed Drift. Att få snabb och kompetent hjälp från ett och samma ställe är en trygghet att luta sig mot för varje företag. Det finns alltid någon som svarar när man behöver. Läs mer på WhiteRed IT-support. Varje månad gör vi ett schemalagt underhåll på infrastrukturen där vi ser att de senaste relevanta säkerhetsuppdateringarna är installerade, rutinunderhåll genomförs samt förändringar av miljön som inte kan göras i drift hanteras.

 

Server som tjänst

Vill du inte själv göra investeringen eller ta risken att äga egen server? WhiteReds tjänst ”Server som tjänst” innebär att vi ställer ut en fysisk server i era lokaler, men där vi tar ansvaret för funktionen, övervakningen och underhåll. Licenser för operativsystemet ingår i hyran. Tjänsten ”backup som tjänst” ingår om du vill. Skulle något gå sönder eller om ni växer ur servern? Ingen fara vi lagar eller bygger ut efter ert behov.